Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Jótékonykodás iskolakezdés előtt - 33 család kapott tanszeradományt Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. augusztus 29.
Tanszervásárlási utalvánnyal ajándékozott meg 33 családot a Székesfehérvári Szociális Alapítvány. A támogatottak között több általános és középiskolás diák, illetve egy egyetemista is van. Az akcióról sajtónyilvános átadás keretében számoltak be a szervezet Sarló utcai irodájában.
Tovább...
 
Indul az évad a város balettszínházában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Lőrincz Miklós   
2019. augusztus 29.
Négy új bemutatót tervez a Székesfehérvári Balett Színház, ezek mellett műsoron tartja a most zárult évad produkcióit is – az új darabok és a korábbi két nagyszínházi darab bérletben is látható lesz.
Tovább...
 
Emléktáblát avatnak dr. Kepes János tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. augusztus 29.
Emléktáblát avatnak a székesfehérvári Rózsa utcában dr. Kepes János, a város egykori királyi közjegyzője tiszteletére. Az ünnepség augusztus 29-én, csütörtökön 11 órakor a Városházán emlékünnepséggel, köszöntőkkel és műsorral kezdődik, majd a tábla átadásával és koszorúzással folytatódik a Rózsa utcában.
Tovább...
 
Az ország legnagyobb nyárzárója a SZINen Nyomtatás E-mail
Írta: SZIN   
2019. augusztus 29.
Mediterrán hangulat, fergeteges koncertek, 12 zenei helyszín, több mint 200 produkció, nemzetközi sztárok, diákbarát árak, azaz egy felejthetetlen nyárzáró vár a SZINen augusztus 28-tól 31-ig. Irány a Tisza-part!
Tovább...
 
Betegszabadság helyett szabadság a betegségektől! Nyomtatás E-mail
Írta: Kámán Ildikó   
2019. augusztus 28.
Szeptember 30-ig lehet jelentkezni A Legfittebb Munkahely Díjra, melyet a vállalati egészségprogramokhoz való hozzáférés, valamint az alkalmazottak „fittsége” és elégedettségi szintje alapján ítélnek oda. A nyertes cég duplán nyer, hiszen nem csak a munkahelyi sportolási lehetőségek megteremtésében jár élen, hanem a betegség miatti hiányzások visszaszorításában is...
Tovább...
 
Kutyusok a kórteremben Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. augusztus 28.
A nyári szünetben a Pata és Mancs Egyesület terápiás kutyái rendszeres ’lélekgyógyító’ látogatói voltak a kórháznak: Bella, Luna, Ármin és Dorka sok betegnek szereztek örömet, és adtak pozitív energiákat a gyógyuláshoz a testet-lelket megterhelő orvosi kezelések alatt.
Tovább...
 
A történelmi diadal jubileuma Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2019. augusztus 28.
Tizenöt évvel ezelőtt született meg az első székesfehérvári olimpiai bajnoki cím. Athénben Vörös Zsuzsanna, az Alba Volán öttusázója tette fel a koronát pályafutására. A jubileum alkalmából ünnepségen köszöntötték Székesfehérváron az olimpiai bajnokot.
Tovább...
 
Jótékonysági gála egy mozgáskorlátozott lány megsegítéséért Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. augusztus 28.
Jótékonysági gálát szerveznek a 19 éves Orosz Georgina megsegítésére szeptember 22-én a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központban. A program teljes bevételével az autóbaleset következtében kerekesszékbe került lány felépülését támogatják, jegyek szeptembertől vásárolhatóak.
Tovább...
 
Kamatmentes hitellel segítik a települések fejlődését Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. augusztus 28.
Visszatérítendő, kamatmentes kölcsönök iránti kérelmekről tárgyalt a Városkörnyéki Koordinációs Bizottság. A térség fejlődését segítő szervezet ezúttal három település pályázatát támogatta.
Tovább...
 
„(…) hogy közösen boldog, egészséges embereket neveljünk” Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. augusztus 28.
A Városházán tartották a megye Szakmai Tanévnyitó Konferenciáját. A szimpózium résztvevőit dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte, kiemelve ezt, hogy a közös cél és feladat boldog és egészséges fiatalok nevelése, akiket segíteni kell hivatásuk megtalálásában.
Tovább...
 
Civil tájékoztató fórum a legújabb pályázati lehetőségekről Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. augusztus 28.
Székesfehérvárra érkezik a CIVIL INFO – NEA 2020 című országos tájékoztató rendezvénysorozat. Szeptember 3-án, kedden 9.00 és 12.00 óra között a Városháza Dísztermében rendez fórumot a Miniszterelnökség, hogy tájékoztassa a civil szervezeteket a legújabb pályázati lehetőségekről.
Tovább...
 
<< Első < Előző 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8570 - 8580 / 20496